Hem » RivieraPool – Glasfiberpooler för den kvalitetsmedvetne.

RivieraPool – Glasfiberpooler för den kvalitetsmedvetne.


Tyska RivieraPool är en av de ledande tillverkarna i världen av komposit pooler. Glasfiberpool är ofta det allmänna namnet i folkmun på dessa komposit pooler.

I Geeste, inte långt från den Hollänska gränsen, har RivieraPool utvecklat och tillverkat swimmingpooler sen tidigt 70-tal.

Under dessa mer än 40 år har hela tiden design, kvalitet och innovation varit viktiga i utvecklingen av deras pooler. Dessa värdegrunder är en bidragande faktor till att RivieraPool idag är en ledande producent av denna typ av pooler.

Hela kedjan från utveckling till slutlig leverans av pool till slutkund kontrolleras till 100% av RivieraPool. Alla pooler tillverkas i egna fabriker. Det ger full kontroll på hela produktionsprocessen och den slutliga kvalitén.  Alla poolerna levereras även med egna specialbyggda lastbilar. Allt för att säkerställa att alla led i kedjan utförs effektivt och med högsta tillförlitlighet.

Själva poolen är uppbyggd i sju stycken skikt, där varje skikt har en viktig funktion för den höga kvalitén av poolen. Poolerna tillverkas av lättskött och varaktig epoxy-akrylat.

En RivieraPool är producerad för att ge många år av bekymmerslös badglädje.

En fördel med en glasfiberpool är att själva poolen produceras i fabrik och inte i er trädgård. Det gör att själva installationstiden hos er som kund inte blir lång som vid många andra plats byggda pooler. Ofta tar det inte mer än 4-5 dagar från leverans, till poolen är klar för första doppet.

När du skall köpa en glasfiberpool är en pool från RivieraPool ett av de tryggaste alternativen som finns på marknaden idag.

RivieraPool erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av glasfiberpooler, inte bara i färger utan även i antal modeller och storlekar.

Sortimentet är uppdelat i olika serier, där varje serie har sin unika design. Till varje pool finns en väldigt stor möjlighet att själv påverka hur den slutliga poolen kommer att upplevas.

När du skall köpa ett poolpaket med en glasfiberpool är det viktigt att veta vem som producerat poolen. Detta för att du som slutkund skall ha en trygg och säker resa till din färdig pool. Den skall trots allt finnas där i väldigt många år framöver.

Kvalitet lönar sig alltid.