Hem » Låt badrumsrenovering leda till ditt eget hemma-spa

Låt badrumsrenovering leda till ditt eget hemma-spa


Går du och funderar på badrumsrenovering? Om inte – låt oss omformulera frågan: Varför går du inte och funderar på badrumsrenovering? Badrummet är en del av hemmet som ofta får liten uppmärksamhet i förhållande till hur viktigt det är. För de flesta blir det bara ett rum dit man går morgon och kväll för att göra sin vardagliga hygien, och man glömmer bort att det också kan vara ett rum för själslig rening likaväl som kroppslig. Om du nu funderar på en badrumsrenovering, varför inte låta lyxiga spa och heminredningstidningar stå som inspiration.

Badrumsrenovering behöver inte vara dyrt – men måste göras rätt

Det finns väldigt mycket som går att göra med enkla medel. Det behöver inte kosta så mycket att byta ut handfat och speglar – samt byta duschdraperi. Det är små förändringar som kan ge en helt ny känsla till badrummet. Men de flesta badrumsrenoveringar kräver kompetent personal. Renovering av våtutrymmen måste göras av våtrumsbehörig hantverkare som jobbar enligt Byggkeramikrådets branschregler. Men inte heller detta behöver ruinera dig, då du har fulla möjligheter att skicka offerter till olika certifierade hantverkare som kan ge dig kostnadsförslag på det arbete du vill ha utfört.

När du väl har bestämt dig för badrumsrenovering finns få begränsningar

Man brukar säga att ’endast fantasin sätter gränserna’. Detta är sällan sant då Byggkeramikrådets branschregler sätter ut vissa begränsningar. Men om du upplever att din egen fantasi sätter gränser för din badrumsrenovering som inte är tillfredsställande för dig, så finns det gott om inspiration att hämta i magasin, på internet och till och med från din hantverkare. En erfaren hantverkare med många badrumsrenoveringar bakom sig kan vara ett bra bollplank när du ska skapa ditt nya paradis.
Kontentan är att du inte behöver nöja dig med ditt funktionella standardbadrum som sett likadant ut sedan du flyttade in – du kan få en oas att njuta och slappna av i. Och detta genom en enkel badrumsrenovering.