Hem » Din produktion & logistikpartner från Asien

Din produktion & logistikpartner från Asien


Premier Rider AB är ett företag med sitt säte i Knivsta i Uppsala län. Men vi levererar till hela landet och finns även på plats på våra fabriker i Indien och Kina. Premier Rider tillhandahåller legotillverkade produkter av hög kvalité i från Asien. Vi tillverkar det våra kunder vill ha inom metall och plast.

Premier Rider AB levererar en stor mängd olika produkttyper, oftast i metall och plast från Asien. Det har vi gjort lång tid till olika branscher i Norden, främst inom bygg, trädgård, VVS, trädgård och industri. Det vi huvudsakligen tillverkar är byggtillbehör, byggbeslag, grindar, vägmärken och trädgårdsartiklar. Vi har kvalitetssäkrare på plats på våra fabriker för att alltid kunna garantera en hög kvalité. Efter det att vi tillverkat era produkter så har vi direktleverans till era företag. Våra priser är mycket kostnadseffektiva.

Din produktion och logistikpartner från Asien

Inom bygg är dem vanligaste produkterna vi tar fram: Byggtillbehör, Buntband, Lastsurrningar, Konsoller, Dörrstycken, Diverse Fästelement, Jordankare, Bultar och muttrar, Ventiler.

Inom Industri är dem vanligaste produkterna vi tillverkar: Pallbock, Stängseltillbehör, Antennbeslag, Bultar och muttrar.

Inom VVS är det vi mest tar fram: Gängstänger, Ubult, Bultar och muttrar, Konsoler och Takjärn.

Inom trädgård så har vi producerat: Eldkorgar, Marschalhållare, Trädgårdssmide, Fågelmatare, Oljelampor, Lyktor, Binderi, Markduk och rep, Markväv och sadelgjord.

Inom Inredning har vi producerat Skoställ och hatthyllor och julgransfötter.

Inom logistik har vi tagit fram olika trådburar.

Vi utbildar våra leverantörer för att alltid kunna säkra kvalitet och miljömedvetenhet på våra fabriker.

Premier Rider anpassar alltid produkterna till just erat behov om det behövs, eller så kan vi leverera en standardlösning om det räcker för ert företags behov. Premier Rider lagerhåller vanligtvis ingenting hos oss, men vi kan göra det i undantagsfall eller om det finns ett starkt behov för det.

Ett enkelt samtal – en direktleverans – ett lågt pris.

Besök vår hemsida här: http://www.premier-rider.se/