Hem » Inri – Guidar till rätt duschvägg

Inri – Guidar till rätt duschvägg


En badrumsrenovering är ett stort och dyrt projekt. Då är det självklart att man vill ha tydligt hjälp med vad för produkter som passar bäst och hur man bör tänka för att både skapa ett snyggt och funktionellt badrum för många år framöver. Ett sovrum eller vardagsrum kan ju göras om med lätthet – men inte ett badrum.

Trots detta är det väldigt många E-butiker som enbart fokuserar på att presentera olika produkter – men inte olika lösningar. Mängder av duschväggar och badkar finns att välja på men få E-butiker har en tydlig vägledning om hur man ska välja.

En butik som går mot strömmen på denna punkt är Inr.se. Ett företag som specialiserat sig på olika varianter av duschväggar men som även skapat en guide så besökarna lättare kan avgöra vilken duschvägg som passar bäst. Bland annat presenteras fördelarna och nackdelarna med duschhörna, duschvägg, badkarskärm och duschkabin. Detta både gällande funktion och estetik. För visst kan det ena vara snyggare än det andra. Men med tanke på att badrum oftast är relativt små gäller det att även tänka en hel del funktion.

Nästa steg i planeringen av duschväggen är att gå till sidan där de presenterar badrumsinspiration. Mängder av bilder presenteras här och här är det enbart estetiken som talar. Men även här låter de texten finnas för att presentera de olika lösningarna.

När man sedan har valt både vilken lösning man vill ha samt färg och form kommer det sista steget. Var ska duschväggen sitta? Även detta hjälper Inr till med då de har en interaktiv tjänst som de kallar för duschverkstaden. Här provar man sig fram med olika modeller och tillbehör och kan snabbt se vad som blir snyggt och passar in i det badrum man har tänkt renovera. Fördelen är även att priset presenteras direkt beroende på hur man väljer att sätta samman sin duschväggslösning.

Helt rätt av Inr – Hoppas nu fler företag tar efter med tydliga guider för olika renoveringslösningar.