Hem » Husqvarna trädgårdsmaskiner

Husqvarna trädgårdsmaskiner


Trädgården är ett projekt för sig. Ofta är det ett ganska stort projekt. Du behöver inte vara överdrivet ambitiös – som att anlägga japanska dammar med broar och karpfiskar – för att trädgårdsarbetet ska ta mer tid än du egentligen känner du har. För vissa räcker det med att bara ha en gräsmatta som måste klippas – och det blir lite för mycket även det. Till slut återstår två alternativ. Det ena är att lägga asfalt över hela trädgården. Det andra är att köpa bra trädgårdsmaskiner som hjälper dig göra jobbet snabbt och enkelt.

Husqvarna bygger på gamla anor

Även om Husqvarna startade som en vapenfabrik redan 1689 har utbudet genom åren förändrats avsevärt. Under 1800-talet blev symaskinen en storsäljare och under 1900-talet har maskiner som motorcyklar, mopeder, cyklar, motorsågar och många andra passerat. Idag är Husqvarna Group en av världens största tillverkare av trädgårdsmaskiner som robotgräsklippare, trädgårdstraktorer, motorsågar och trimmers. Även bevattningssystem och kaputrustning för sten tillhör Husqvarnas stora tillverkningsområden.

Kvalitén har skapat Husqvarnas storhet

Om du behöver ordna med din trädgård och behöver köpa in ett par trädgårdsmaskiner för att få det gjort, då är ju steget inte långt till Husqvarna. Det är inte bara det att de är störst i världen på just trädgårdsmaskiner, de är också ett svenskt företag och är kända för sin kvalité. Så du vet vad du får när du köper trädgårdsmaskiner från Husqvarna.

Vilka trädgårdsmaskiner från Husqvarna har du mest nytta av?

Är det tid och möda du vill spara är ju en robotgräsklippare inte helt fel. Husqvarnas robotgräsklippare är bland de mest köpta i världen och du kan känna dig säker på att den lilla krabaten gör jobbet åt dig när den harvar runt för sig själv om nätterna.
Utöver gräset kan ditt behov variera beroende på hur din trädgård ser ut. Har du mycket buskage kanske en eldriven motorsåg från Husqvarna är rätta trädgårdsmaskinen för dig.

Behovet av trädgårdsmaskiner från Husqvarna varierar

Se över din trädgård och fundera på vad som tar längst tid och vad som är jobbigast. Där hittar du också svaren på vilka trädgårdsmaskiner du behöver köpa in.