Hem » De små detaljerna gör den stora skillnaden för inredningen

De små detaljerna gör den stora skillnaden för inredningen


När man hör någon prata om att ”göra om hemma” så är nog det första man tänker på nedrivna väggar, plast på golv och tak och en armé av hantverkare som rör sig runt medan pengarna fladdrar ut genom de öppna hålen i väggen. Men det behöver inte alls vara så. Med rätt inredningsdetaljer kan man göra stor skillnad när man gör om hemma. Oftast handlar det bara om att vara uppfinningsrik och att lyssna på andras tips och råd om hur man kan låta småsaker göra stor skillnad på helheten.

Hur detaljer kan förändra köket

Köket är en av de rum i ett hus som brukar innebära störst kostnader vid renovering. Men det finns väldigt mycket du kan göra med bara små medel – om ditt mål i första hand är att få en förnyelse. Att byta ut skåpsluckor är en klassiker i dessa sammanhang. Men du behöver inte ens gå så långt. Det kan räcka med att bara byta handtagen på skåpsluckorna, så skänker det en känsla av att hela rummet fått en make over. Om du byter ut dina gamla slitna träknoppar eller vita plastpluggar till något snyggt i metall eller järn, så får hela köket en förhöjs och lyxig känsla – utan att du egentligen gjort så stora investeringar.

Leta detaljer på nätet

Du kan komma ännu billigare undan – och nå ett mycket större utbud – om du letar dina inredningsdetaljer på nätet. På sidan Inredningsrea.se kan du handla heminredning till mycket fördelaktiga priser. Du kan hitta inredningsdetaljer till både badrum, kök och vardagsrum från en rad olika märken. Du betalar via deras certifierade e-handel och får dina inredningsdetaljer hemskickade till dig. Så med minimal ansträngning och kostnad får du maximal förändring i ditt hem.
Inredningsrea.se – hitta heminredning digitalt via nätet.