Hem » Dags att renovera ditt badrum i Stockholm

Dags att renovera ditt badrum i Stockholm


”Vatten, stan är full av vatten”. Har man hört Robert Brobergs låt Vatten från 1981 så kan man knappast ta miste på att Stockholmare tycker om sitt vatten. Hela stan är ju mer eller mindre byggd på vatten och i folkmun kan staden även kallas för Sveriges svar på Venedig.
Men som om inte detta – och närheten till havet och skärgården – skulle vara nog, så finns det en extra vurm för snygga och eleganta badrum i Stockholm. På få andra ställen i vårt avlånga land har det lagt så mycket omtanke på badrummen, där man vill skapa en plats för komfort, avkoppling och njutning. Så visst är Stockholm en stad som är full av vatten.

Badrumsrenovering är bara en naturlig följd

Är man så förtjust i badrum som man i allmänhet är i Stockholm så följer det sig naturligt att det sker en hel del badrumsrenoveringar. Antingen för att badrummen slits ut, av flitigt användande, eller för att man vill uppgradera till något fräschare och nyare – så att badrumsälskaren kan få sitt lystmäte stillat.

Som tur är – för alla som suktar efter en badrumsrenovering Stockholm – finns det gott om alternativ i staden, både vad det gäller utbud och skickliga hantverkare. Men givetvis finns det även mycket skräp och skojare också, så är du Stockholmare som funderar på att göra om i ditt badrum, se till att köra en koll på din hantverkare – eller det företag som ska hjälpa dig – så att allt ser bra ut. Har du kollat om de har F-skattsedel och är certifierade för våtrum? Erbjuder de garanti och försäkring på sitt arbete? Köper de in sitt material från de mest prisvärda återförsäljarna? Allt sådant är viktigt att kolla upp.

Att tänka på när du beställer badrumsrenovering i Stockholm

  • Bestäm dig i förväg vad du vill ha så det blir enkelt att göra en tydlig offert.
  • Begär in flera offerter från flera hantverkare som du kan jämföra mellan.
  • Ställ många frågor, så du får reda på om hantverkaren är angelägen och intresserad.