Hem » Bygg och musik – Korttidskontrakt och studentrum – Uppsala

Bygg och musik – Korttidskontrakt och studentrum – Uppsala


Inom bygg är det populärt med att lyssna på musik samtidigt med allehanda byggprojekt. Den här artikeln handlar om att ta detta ett steg längre genom att renovera rum i korttidskontraktslägenhet i Uppsala till studentrum och sedan hyra ut dessa. Vi har dessutom lagt till musik, dvs ett rum sparas för att husera i själv och i anslutning till lägenheten produceras musik. Detta får en effekt att egentligen reglera uthyrningen och få fram ’sanningen’.

Ett musikaliskt begrepp om vad man ’är’ ger att en del s.k. ’drama’ kan utspela sig i det utmålade scenariot. Det är andras tolkning av betydelsen av musiken för just dom ihop med kvalitén på musiken som är betydelsen för begreppet vad man ”är”.

Omkring det just förklarade begreppet florerar en hel del intressanta företeelser. Det beror på att det är populärt att ’vara’ uti möjligaste mån. Samtidigt finns lite ordning i oredan i form av nåt som kan kallas ”sanningen” vilket handlar om hur pass mycket en individ egentligen värdesätter att praktisera musik, det ligger nämligen ofta bakom hur bra det blir.

Personer som sysslar med någonting annat vilket inte har som huvudsak att ge en god erfarenhet (t.ex. bödel) uppvisar i regel en vilja att blockera bort detta musikaliska . En ”spärr” emot den musikaliska världen särskilt dess mest renodlade former kan därav alltemellanåt uppstå. Blockaden kan bestå av olika svartmålande bilder/tankar.

Att de som s.a.s. står för musiken egentligen inte får nackdel av sådant ser man med de rätta glasögonen. I första hand blir det för den som har förskansat bakom en ”konstruktion” ett sätt att förhålla sig till dessa. Men basen för musik är egentligen just ett sådant förhållande.

En situation som kan uppstå är att en ’blockad’ emot det musikaliska kan bli till i grupp t.ex. mellan en del konstellationer av rumshyrare i exemplet med studentlägenhet. Det har vi t.ex. sett i Uppsala där vi hittat en benägenhet från universitetsanknutna att fjärma sig och uppfatta sig lite ’fin’ som säkert många känner igen.

Vi har noterat att det som då egentligen utspelas är mer en sorts ’tvärtombekräftelse’ av de som producerar eller på något sätt tillhandahåller musiken. Rätt väg att sköta detta är därför att inte bli upprörd eller nåt sånt utan snarare att instämma i tendenserna men därefter helt enkelt exponera musik på den ’rätta frekvensen’. Detta har som effekt att återställa ordningen emellan inblandade studentrum utan polemik.

På sätt kan man genom att t.ex. resa en extra innervägg få till ett extra studentrum som därpå kan förmedla ’sanningen’ till en ny typ av student. Kanske vill du själv hyra lugnt? Kolla efter eventuella hyresmöjligheter här.