Hem » Innovativa lösningar i badrummet

Innovativa lösningar i badrummet


Vid en badrumsrenovering byter de flesta ut porslin och inredning för att göra det riktigt snyggt och funktionellt. Innan man väljer inredning bör man se över utbudet på marknaden i lugn och ro för det finns mängder av produkter att välja mellan. Allt från grundutbudet av möbler till de som är designade av stora kända designers samt badrumsmöbler som har oväntade  funktionella lösningar. Några lösningar som faller inom den senare kategorin är följande:

Musikspegel: En spegel kan användas för att spegla sig i men man kan lika gärna ha den för att lyssna på musik. I alla fall om det är en musikspegel. Spegeln har inbyggda högtalare och blåtandsmottagare vilket gör det mycket enkelt att spela upp musik från exempelvis mobilen. Perfekt för sköna badstunder.

Belysning i underskåpet: För att hitta lätt i underskåp eller lådor kan LED-belysning monteras inuti dessa. Det går att ställa in belysningen på att antingen lysa konstant eller enbart när skåpet eller lådan öppnas. Ett smidigt sätt att få mer belysning i sminklådan eller liknande.

Elektrisk Pushfunktion: Glöm handtag som förstör estetiken och dessutom kan göra ont på de unga i familjen om de ramlar in i handtaget under en vild lek. Det räcker med en liten push så öppnas och stängs lådan. Detta genom en elektrisk funktion. Extra smidigt även för de som av någon anledning har svårt att greppa kring handtagen.

Imfri spegel: Varför välja en spegel som får imma när det går att välja en som inte får imma? Genom att välja ett imfritt glas slipper man problem med imman efter duschning. Underlättar vid rakning, hårborstning och allt annat som genomförs framför spegeln.

Så när nu ändå badrummet ska göras om. Tänk estetik men glöm inte funktion. Men kom ihåg att det ena inte behöver motsäga det andra.