Hem » Duscha ute med trädgårdsduschar

Duscha ute med trädgårdsduschar


Trädgårdsduschar är den nya, växande trenden som säkert låter galet när man först hör talas om den, men som faktiskt egentligen är riktigt praktisk och härlig. Många som flyttar ut på landet eller har ett lantställe saknar den moderna lyxen med varmduschar, och en trädgårdsdusch är ett sätt att i alla fall delvis behålla den här lyxen.

Det är egentligen precis vad det låter som – en dusch i trädgården. Det finns ett antal modeller att dela på, men alla passar de fantastiskt antingen på torpet eller vid poolkanten. Flera varianter har dessutom soluppvärmda varmvattenberedare, vilket innebär gratis och bekvämt varmvatten utan att du behöver koppla det till en central vattenkälla – för det varmvattensfria torpet innebär det en otrolig lyx, och även när du har varmvatten innebär det att du inte behöver dra omständliga kopplingar in i huset.

Den enda kopplingen som behöver göras är egentligen för vattnet, och det görs med trädgårdsslangen. Du kopplar helt enkelt in trädgårdsslangen, och får på det viset ständigt vatten utan något arbete. Med automatiska och elfria varmvattenberedare har du ständig tillgång till varmt vatten att duscha i, både när det är kallt ute och du verkligen behöver det, och när det är en varm sommardag och du vill ha en härlig dusch.

De flesta modeller har dessutom en hel del praktiska tillbehör vilka kan hjälpa dig att bygga in trädgårdsduschen på ett snyggt sätt i trädgården, intill poolen, eller på altanen. Det finns exempelvis snygga, impregnerade trädäck till Sunny 20, en av de många modellerna som finns att välja på. Både trädgårdsduscharna och de olika tillbehören varierar kraftigt i pris beroende på vad du är ute efter och vad du är beredd att betala för det, vilket öppnar upp för massiva möjligheter.

Läs mer på utedusch.nu