Byggartiklar.se

Gör om ytor till guldgruvor

15 augusti, 2013 | Författare: | Skrivet i: Vindsrenovering

I storstäderna bara ökar bostadsbristen. Unga tvingas bo hemma längre. Det är svårt för studenter att få tag på lägenheter i framförallt storstäderna. Och det medför att studenter inte kan få den möjlighet till att utvecklas till det dem vill bli i framtiden.

En allt vanligare trend hos fastighetsägare de senare åren är att gör om gamla outnyttjade lokaler till t.ex. lägenheter för studenter. Det har blivit väldigt populärt att det byggs lägenheter på gamla vindsvåningar t.ex. Och det är just dem här gömda ytorna som kan ge dig rena guldgruvorna. Men det här är bara ett exempel. Det handlar alltså om att utnyttja sina ytor. Ett annat exempel kan vara i badrummet. Om du aldrig badar hemma. Varför ha ett stort badkar när du kan ha en duschkabin? Helt plötsligt får du mer plats i badrummet. Det är på den vägen man ska tänka.

Kanske du har en gammal snickarbod ute på gården som inte använts. Eller kanske gamla kontorslokaler som inte använts. Varför inte renovera om och låta t.ex. studenter flytta in. Då har du en extra inkomstkälla. Om du tänker på vad du äger så kommer du säkert på någon outnyttjad tillgång som du har. Jag är nog ganska säker på att alla har ytor som de inte utnyttjar till max. Det gäller bara att hitta dem.

DelaShare on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Författare:

Denna skribent har publicerat 65 hittills. Mer information om denna skribent kommer inom kort.

Kommentarer är avstängda .

Fler artiklar från ‘Vindsrenovering’