Hem » Inte bara att göra om. Det ska kännas rätt också

Inte bara att göra om. Det ska kännas rätt också


Att renovera badrummet innebär inte bara att det gamla ska ut och det nya ska in.

Att renovera sitt badrum är både roligt och en stor utmaning. För att börja med det som vi kallar ”projekt badrumsrenovering” är det bra om man har en ungefärlig idé på hur man vill ha det när det nya badrummet sedan ska stå klart. Vill du ha ett vitt badrum som ser stort och fräscht ut? Eller varför inte använda samma färg på kakel som din favorit fotbollsklubb har i sitt märke. Det är helt individuellt hur man vill att det ska se ut. Men en sak som är säker. Det är skönt att ha ett helt ny renoverat badrum.

När du vet hur du vill att det ska se ut i ditt nya badrum. Är det bara ut och leta efter materiel i närmsta bygghandel eller på internet. Prata med kunniga personer eller läs på vad för materiel som är dåligt och vad som är bra. Så att du vet att du får kvalitets produkter. Att leta efter kvalitets produkter kan ta tid. När man går in i ”projekt badrumsrenovering” krävs det att man lägger ner mycket tid och energi. Men det är ack så värt när det nya badrummet står färdigt sen. Om du inte har den tiden finns det alltid duktiga hantverkare som kan utföra hela arbetet åt dig. Det kostar mer men du kommer att få mer tid över själv till annat.

På senare år har det blivit billigare med att få hjälp ut av hantverkare p.g.a. att ROT-avdrag har införts. Därför är det ingen dum idé att få hjälp utav duktiga hantverkare som vet vad dem gör.  För att sedan försäkra sig om att hantverkarna verkligen har utfört sitt arbete korrekt kan det vara bra att få dit en besiktningsman som kollar så att allt är korrekt gjort. Och då kan även du vara lugn att försäkringen täcker dig om någon skulle hända.